Post by stancamparktimmse on Feb 22, 2022 18:44:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Pomaga dużo się nauczyć, jest tak dobry
Ta gra mogłaby być znacznie lepsza na kilka sposobów. Po pierwsze, grafika jest po prostu kiepsko wykonana i nie mogę uwierzyć, że była tak leniwa, że w tej grze nie ma nawet DŹWIĘKU (poza reklamami). Po drugie, PROSZĘ zmień twarze uczniów, bo to takie obrzydliwe. Po trzecie, grając przez godzinę, nie ma już nic do zrobienia w tej grze. Niektóre aktualizacje byłyby naprawdę miłe. Poza tym jest DUŻO zbyt wiele reklam. Po prostu męczy mnie oglądanie reklam po każdych zajęciach.
Lubię tę grę, ponieważ możesz udawać, że oceniasz pracę
Papers Grade Please! Casual ivk
Ciągle się zawiesza. Po prostu chwyć gotówkę, a mogę grać tylko przez około 15 minut bez nudy.
Ta gra jest świetna!!! Kiedy jestem znudzony, zawsze w to gram. Ale... z jakiegoś powodu nie mogłem awansować mojej szkoły. Mam dopiero 10 lat, ale niektóre pytania były bardzo trudne. Myślę, że powiedział złe słowo. Dałem mu 3 gwiazdki. Grałem też w tę grę przez 2 godziny. Kup, byłem taki bordowy. Polecić.
The new update is available now for both iOS and Android devices. For new users the base software costs $14.99, while an in-app purchase is
Gra fajna ale nie fajne są tam reklamy.
Gra spoko ogólnie, ale na swoje wady. od nich jest wiele reklam. A drugi dla, że bardzo krótko trwa do sprawdzania.
Kocham wszystko w tym bez apetytu 😐😎🤣
Dość nudna
To naprawdę dobre, ale to uwielbiam
Ta gra jest całkiem fajna, ALE jest dużo reklam (może nie za dużo? Według mojej opinii to za dużo) i nie ma wiele do zrobienia, ale jest dość uzależniająca, ale mam już wszystkie akcesoria dla uczniów, nauczycieli, klasę uaktualnienia i dekoracje i tak dalej to 4 gwiazdki
Chciałbym dać tej grze ani jednej gwiazdki, ale moje0 jest tak źle, że oglądałem bardzo długą reklamę za 250 i nic nie mam, to była strata czasu i nawet po wyłączeniu Wi-Fi, a gra trwa o działaniu
Paper’s Grade, Please! ミニゲーム tzod
Myślę, że gra jest niesamowita, gram w nią cały czas! Jeśli nie chcesz reklam, wyłącz wifi!
Multi-risk Travel Insurance Poland - Emirates
Jest tak wiele reklam, a ja otrzymuję właściwą odpowiedź i ciągle mówię, że to nieprawda
Świetna gra, ale DUŻO za dużo reklam!!! Za każdym razem, gdy zaczynam nowy poziom, wyskakuje reklama!!! Jeśli właściciel gry to czyta, zmniejsz liczbę reklam! Ogólnie jest to dobra gra, ale reklamy to tylko problem
Pokémon UNITE แอ็กชัน yrf
Zaplątani to mój ulubiony film Disneya, który ukazał się w kinach w 2010 roku z Mandy Moore Zacharym Levi i Donną Murphy.
To jest w porządku aplikacja ... Ale czy możesz zmniejszyć reklamy .... Kiedy skończyłem poziom 1, jest tak wiele adsss!!!! .. napraw to, kocham tę grę ... ale czy możesz naprawić reklamy
Papers Grade Please! Nezahtjevne igre tmi
j.jimimmi
MA DUŻO REKLAM, NIE POBIERZ. Gdyby miał mniej reklam, miałby 4 gwiazdki.
tofu
wszystko, co robisz, to wystawianie oceny na papierze. To zabawne za kilka minut, ale potem jest nudne, a potem jest mnóstwo reklam. Nie mogę nawet przejść przez dwoje dzieci bez wyskakującego dodatku.
jest bardzo fajnie i teraz mogę chcieć zostać nauczycielem
Ta gra jest niesamowita, prawie nie ma w niej reklam i naprawdę skłania do myślenia. Pozwala ulepszać i kupować rzeczy, w każdej kategorii zawsze jest wideo, więc możesz coś dostać, jeśli nie masz gotówki, zawsze są poziomy bonusów, a reklamy trwają tylko 20 sekund. KOCHAM tę aplikację i będę grał do końca !!!
To naprawdę fajna i świetna gra, myślę, że powinieneś ją pobrać, ale jest naprawdę śliska to naprawdę fajna gra, w którą każdy musi wiedzieć, że jest trochę jak prawdziwa szkoła, ponieważ jest całkiem fajna i trochę nie, ale pamiętaj, aby pobrać ta gra
Ta gra się nie dzieje, pomóż mi w nią zagrać
To dobre, ale trochę nudne dla reklam
To jest stok, nienawidziłem tej gry tak bardzo, więc daję 2 gwiazdki?
Recently approved by the USDA for color grading orange juice, the Ci7520 ... Android. Aperture. Apple iOS. Available Disk Space. Battery. Battery Life.
Gra może i fajna, ale masa, masa i jeszcze raz masa reklam