Post by stancamparktimmse on Feb 22, 2022 18:50:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2 2022 version ▞▞▞
Jako mi se sviđa ova igra
Previše oglasa.
U početku je vrlo zanimljiv, ali možda ga nećete nastaviti igrati zbog neuspjeha na nekim višim razinama.
Kakva uzbudljiva igra!! Ali neće preuzeti za mene da igram. Zašto? Tako volim ovu igru Prva igra je bila sjajna, a sada je i ova igra sjajna. Sviđa mi se!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹💚💚💚💚, igra je sada bolja. Zato uživajte u igranju.
N Ppp
2 zvjezdice za bez opcije za listu želja.
Jungle Adventures 2 Piedzīvojumu spēles srbi
Jednostavno vrijeme prolazi
Zašto toliko oglasa čak i kao korisnik google play passa? Razvijte svoju aplikaciju bolje, uopće nije teško imati izbor za uklanjanje oglasa za korisnike play passa.
Jungle Adventures 2 Aventură ojyk
Ova igra je također tako zanimljiva i najbolja za sve, ali on treba * Dobivanje podataka sa servera* i kad god nemam internetsku vezu 😟😬
Bjeloruska igra hai
Cafeland - World Kitchen شبیهسازی xvap
To je zabavna i ljupka igra... Nije teška, nije jednostavna, jednostavno je savršena
Cool
Prekrasna igrica s lijepom grafikom
Hvala vam.... učinite ovu ljupku zabavnu igru fantastičnom i fenomenalnom
Jungle Adventures 2 রোমাঞ্চকর geni
Rijetko se nađe ovako zabavna igrica
OVA IGRA JE JAKO šišmiš
Glupa igra, zapeo sam na određenom mjestu na razini gdje ne nalazim mjesto naprijed. Pokušavam mnogo puta, ali to je kao slijepa ulica
Prilično dobra igra, ali mi je žao što više volim lepov svijet
Nevjerojatna igra koju sam ikad igrao. Ljudima će se svidjeti ova igra. Da, ima malo oglasa, ali ipak volim ovu igru.
dobro
Gud Jedina poteškoća je što morate preuzeti neke razine
Mislim da je ovo jako lijepa i sjajna grafička igra.. Volim je igrati... i kontrola joj je super.... pa mislim da bi je svatko trebao barem jednom preuzeti i igrati je.. siguran sam da ćeš je također volim.....
Obožavam ovu seriju! Slično Hudson's Adventure Island 3 (NES) sa životinjama za jahanje. Sada možete podići neprijateljska tijela kako biste ih koristili kao oružje za bacanje, posebno kada koristite snježne kugle! U suprotnom gazite ili koristite kamenje! Ovaj je čak i bolji od prvog i pitam se kako je to moguće! Izvanredna grafika i boje, divna i vesela glazba, nevjerojatna priča, fantastična igra, prekrasan dizajn razina i zapanjujuća pozadina čine ovo izdanje još boljim od prvog! Čista radost i užitak!
Najgore iskustvo nakon instaliranja ove igre moj telefon je toliko udario pa sam deinstalirao ovu igru. Stoga, molim vas, nemojte ovo instalirati
Ovo je vrlo nemoguća igra. Možemo igrati ovu igru za razinu 1,2,3, ali ne možemo igrati ovu igru za razinu 4,5,6 za ovu igru je potrebna deta i vrlo nemoguća igra. Nemojte instalirati ovu igru. Nemojte instalirati...
Svidjela mi se ova igra, ali od 5/6 sati ne radi. Kad sam pokušavao igrati uvijek je prestao raditi i odjavio me se iz toga. Molimo popravite ovo. Bcz Stvarno volim igrati ovu igru
najgora igra ikad, nemojte igrati ovu igru otpada, razina zalaska sunca je zaglavila, ne možete se pomaknuti naprijed iz točke, pa nemojte igrati ovu igru
To je dobra aplikacija, ali povezivanje poslužitelja s podacima dolazi nakon završenih razina
Nastavi rušiti
Ova igra je užasna faza su borrige
Da