Post by stancamparktimmse on Feb 22, 2022 19:09:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни токени ▞▞▞
▞▞▞ Prison Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра, но тя се забърка там, където времето не се движи нагоре, просто остава в 23:00 с часове.
Не получавате пари достатъчно бързо, за да можете да надстроите нещата в началото, което прави играта скучна доста бързо. Голяма грешка е, че понякога излизате от играта и се присъединявате на абсолютно същото място, въпреки че е минало много време. И накрая, боклуците хвърлят хайвера толкова много, че е невъзможно за портиерите да го почистят. Това е добра концепция, но има нужда от подобрение.
В началото ми е случая но на втория затвор вече не ти дава да гледаш реклами (не зарежда бутона за гледане на рекламата) за да дублираш печалбите си.
Prison Empire Tycoon - 增益型遊戲 模擬 ixh
Ревюто ми за тази игра е 5 звезди, но точно вчера разглеждах картата на втория затвор, когато щракнах върху рекламата за заем, но играта ми изведнъж замръзна и се срина и загуби по-голямата част от напредъка си, включително затворническите стаи. моля, поправете това
Дотук добре! Харесвам също цветовете и затвора, героите и дизайна на инструменти. Не ми харесва идеята да печелите само до 1 час, без да използвате приложението. Както и да е, играта е забавна и добре направена.
Страхотна игра, но гледането на реклама, която казва 14k и получаването на 3 е досадно. Да гледам как готвачите ми раздават 16 тави, които всеки яде, но казва, че затворниците не получават храна, е досадно. Да бъда надзирател, който не може да използва парите от един затвор в друг, е просто странно, като какво трябва да направя с 26 милиона долара в напълно модернизиран затвор? И бих оценил връщане назад за покупки на скъпоценни камъни, които откраднат моите скъпоценни камъни, тъй като приложението изостава и смята, че е щракнало върху нещо, което не съм направил.
Страхотна игра, купих функцията без добавяне. Чаках повече от 6 месеца за отваряне на следващия затвор. Ще има ли нов затвор след космическия
Cash cow + рекламен спам, а не игра. Освен ако не искате да пропилеете 1000 долара, не се притеснявайте, няма да е забавно.
След 1-ви затвор не можете да гледате реклами за добавяне на пари не губете време в просия е хубаво, но след това е невъзможно трябва да купувате жетони, за да играете
Наградата за реклама не е точна, много пъти съм срещал, че пише 23-25k награда, но след края на рекламата ми дава само 6k-10k.
Забавна игра, но искам това, за което плащам. Купих специален пакет диаманти и никога не ги получих тогава, когато отидох да подам жалбата, приложението продължаваше да се затваря, така че никога да не мога да завърша спора.
Това е прилична игра, но има нужда от малко повече изглаждане на графиката, както и вградени мини игри... спрете да се опитвате да клонирате minecraft и дайте на клиентската си база нещо, което да ги държи напълно запленени в този екран, графиките от 1980-те няма да го направят !!
Като цяло хубава игра, но се налага да купи премиум, което е скъпо
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulaatio oyo
Хубава игра 👌
Play Together Hygge dgx
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulyatorlar dobp
Как се взимат качествени карти?
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulatie swop
Обичам играта, особено как работи в затвора. Част от моето предложение е графичното съдържание на играта. В моя случай, колкото повече затворник, играта заеква, изостава и екранът не работи добре. Надявам се да поправите това. Благодаря ти
,добре
Не много добре! Не можете да получите никъде, освен ако не сте готови да изпратите истински пари$$$$$, а играта не си струва парите, които трябва да похарчите, за да стигнете до някъде. Щедър съм да ви дам две звезди само защото съм виждал много по-лоши игри.
Невероятна игра
не мога да нулирам напредъка, ако съм свързан с google play, това е смешно. това е единствената игра, която не може да направи това.
Тази игра всъщност е доста забавна. Току-що започнах, така че ще видим колко ще издържа без нужда да купувам неща.
Обичам тази игра, но след събитието Iron Fortress от 1/14-16/22 тя няма да се отвори и просто остава на екрана за зареждане. След като заработи, ще актуализирам прегледа си.
Харесвам тези видове игри и харесвам, че тази може да бъде малко предизвикателна. Въпреки това, когато гледам рекламите за малко повече пари, не получавам същата сума, която ми се предлага. Например току-що гледах реклама за 13 000 и бях възнаграден само с 8 000. Това се е случвало доста често.
Хваща се 😊
геймплеят е наистина добър, но 3-те неща, които го дърпат надолу, са. 1. да го наречем неактивна игра? получавате само 1 час неактивен бонус, имам предвид момчета, това е същността на това. OMG къде е моят бонус за спане. 2. Възпроизвеждането на 2x рекламни видеоклипове замръзва много пъти, което ме кара да затварям играта и да презареждам поне 24 пъти на ден. 3. Скъпоценните камъни са трудни за събиране и са скъпи за харчене, хайде, момчета, ние влагаме толкова много труд и вие ни давате 5 скъпоценни камъни и помолете 95 скъпоценни камъни, за да ускорите нещо.
Току-що изтеглих тази игра днес и знаете ли какво? Обичам тази игра. Не харесвам особено Tycoon игрите, но нещо в тази е просто различно. Нямам търпение да видя още затвори
Интересно! Това е първият ми път, когато играя неактивна игра и ми харесва, фактът, че презареждах пари само чрез гледане на реклами, можех да направя десетки пъти повече 😁
Единственият начин да спечелите добра игра е като гледате реклами, което е разочароващо, но добра игра.
Добра игра, но има грешка, че не можах да вляза в затвора... Моля, поправете го...
Става
Наистина харесвам тази игра. Но отнема много време, за да накарате всички затворници да отключат нов затвор. Дори новият присион ще бъде готин в новата актуализация.
Доста добре, няма да лъжа, но отначало си помислих, че е като архитект на затвора, но не, това е работа върху предварително създаден затвор също 4 звезди, защото едва печелите пари, така че обикновено трябва да вдигате телефона
Тази игра не може да се зареди. ПОПРАВИ ТОВА!!!!!!!!
Инсталирах го b4, но всеки път, когато напусна играта и се върна, винаги ме чака дезорганизиран затвор, моля, поправете това, изтрих играта bcos на това
Тъй като неактивната игра на магнати е добра игра и ако гледате реклами, получавате много пари много бързо, както повечето магнати игри, ОГРОМЕН проблем е темпото. Отне ми буквално 1 ден, за да надстроя напълно затвора на първото място, огромен проблем е, че трябва да реабилитирате толкова много затворници и няма повече цели, целите са да реабилитирате 1000, 5000, 10 000 затворници при максимален капацитет от 32 затворници. Така че няма буквално нищо за правене или надграждане, освен просто да изчакате 2 седмици
Готина игра, но скучна след известно време. Проблемът с играта е, че вашите кухни и портиер няма да направят достатъчно храна или чисти дрехи, когато всъщност не посещавате затворите. Освен това, след като завършите затвора, няма какво да правите, така че няма смисъл да ги преглеждате отново. Можете да събирате пари, но това има толкова голям фактор. След като завършите последния затвор, няма абсолютно нищо за правене в играта, освен да деинсталирате.